学会での研究発表や論文などをご紹介
実 績
実績
[研究・学会発表・講演・論文]
2021.09.03
Functional Foods in Health and Diseaseに論文が掲載されました。
Asami Baba et al. 「Improvement of glucose metabolism and safety of proanthocyanidins derived from acacia bark in healthy Japanese adults: A randomized, double-blind, placebo-controlled, parallel-group comparison trial」
2021.09.01
New Food Industryに論文が掲載されました。
鈴木直子ら 「健康食品の有効性・安全性評価におけるヒト試験の現状と課題—ヒト臨床試験 (ヒト試験) において前後比較デザインを採用する場合の統計学的留意事項—」
2021.08.31
Functional Foods in Health and Diseaseに論文が掲載されました。
Tsuyoshi Takara et al. 「Oryza Ceramide®, a rice-derived extract consisting of glucosylceramides and β-sitosterol glucoside, improves facial skin dehydration in Japanese subjects」
2021.08.27
Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applicationsに論文が掲載されました。
Tatsuya Izumi et al. 「Tomato Seed Extract Containing Lycoperoside H Improves Skin Elasticity in Japanese Female Subjects: A Randomized, Placebo-Controlled, Double-Blind Trial」
2021.07.16
Functional Foods in Health and Diseaseに論文が掲載されました。
Asami Baba et al. 「Effects of the consumption of proanthocyanidins derived from acacia bark on blood pressure in healthy Japanese adults: A randomized, double-blind, placebo-controlled, parallel-group comparison study」
2021.07.12
FOOD Style 21に論文が掲載されました。
馬場亜沙美ら 「欧州における主観的指標の利用と妥当性評価」
2021.06.25
COSMETIC STAGEに論文が掲載されました。
鈴木直子 「ヒト試験による美容素材の評価における留意点」
2021.06.17
Functional Foods in Health and Diseaseに論文が掲載されました。
Yushi Hashizume et al. 「Suppressive effect of a single dose of monoglucosyl rutin on postprandial blood glucose elevation: A randomized, placebo-controlled, double-blind crossover study」
2021.06.17
Functional Foods in Health and Diseaseに論文が掲載されました。
Yoshitaka Kuwabara et al. 「Effects of Theracurmin® consumption on liver function, fatigue, and sleep: a randomized, double-blind, placebo- controlled, parallel-comparison study」
2021.06.10
FOOD Style 21に論文が掲載されました。
柿沼俊光ら 「臨床試験 (ヒト試験) における統計解析のポイント」
2021.05.28
薬理と治療に論文が掲載されました。
青山顕司ら「T-1乳酸菌が健常な日本人成人男女の便通に与える影響 -ランダム化プラセボ対照二重盲検並行群間比較試験-」
2021.05.12
Functional Foods in Health and Diseaseに論文が掲載されました。
Yoshikazu Isono et al. 「Black tea decreases postprandial blood glucose levels in healthy humans and contains high-molecular-weight polyphenols that inhibit α-glucosidase and α-amylase in vitro : a randomized, double blind, placebo-controlled, crossover trial」
ヒト臨床試験 (ヒト試験)
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